Taller Kimchi d’Ortigues

La Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades està organitzada pel Col·lectiu Eixarcolant, una entitat sense ànim de lucre que fomenta la recuperació (i adaptació a la realitat actual) dels usos corresponents a espècies silvestrescomestibles i varietats agrícoles tradicionals, com a eina per afavorir un model agroalimentari més sostenible, saludable i just, que proporcioni aliments de qualitat a l’abast de tothom, i que afavoreixi el desenvolupament sostenible de l’entorn rural.

L’entitat duu a terme projectes de recerca científica, divulgació i assessorament, entre molts d’altres. Els podeu consultar en aquest enllaç: projectes i serveis.

La Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades està organitzada de forma totalment voluntària, i és possible gràcies a la implicació de tots els socis i sòcies de l’entitat i de més de 150 voluntaris i voluntàries. Es tracta d’un esdeveniment únic amb més de 130 activitats repartides en 17 blocs diferents, que són dutes a terme per 200 ponents nacionals i internacionals. Mostra, de forma amena però amb tot el rigor, que construir un model agroalimentari més sostenible és tant possible com imprescindible.

Enguany participo impartint un taller d’iniciació a la fermentació i explicarem com fer kimchi d’ortigues. Clica aquí per a veure programa

Deja un comentario